• webdesign
  • webhosting
  • software
  • meer
professional solutions

Delphi

De programmeertaal Object Pascal is in wezen een doorontwikkelde variant van de taal Pascal zoals die in 1967 door Niklaus Wirth als onderwijs-programmeertaal werd ontworpen. In versie 5.5 van Turbo Pascal van Borland werd de taal uitgebreid met object-ori�ntatie en werd de taal ook wel Object Pascal genoemd. Object Pascal is populair geworden door het succes van de ontwikkelomgeving Delphi.

De taal is goed leesbaar, en biedt (minstens) dezelfde functionaliteit heeft als C++. Naast een krachtig objectgeori�nteerd model biedt de taal ondersteuning voor dynamisch gealloceerde strings en gebruikt dientengevolge garbage collection. Pascal is erg populair bij studenten en programmeurs die C niet goed leesbaar achten. De hoge mate van gestructureerdheid maakt de taal ook bijzonder geschikt voor onderwijsdoeleinden. De leerlingen worden gestimuleerd tot het gestructureerd opzetten van hun programma's.

Contact
E: info @archytas.nl

Laan van Wateringse Veld 711
2548 BN Den Haag

06 14157509
Tip
Webhosting Archytas biedt ook webhosting aan vanaf
€3,75 p.m.
Wist u dat?
Web 2.0 Archytas ontwikkelt speciaal voor het beheer van uw website op maat gemaakte CMS systemen die niet onder doen voor desktop applicaties door het gebruik van AJAX technologie.