• webdesign
  • webhosting
  • software
  • meer

Java

Java is een programmeertaal die veel gebruikt wordt voor internetapplicaties. Deze Java programma's op het web heten applets. Daarnaast wordt Java gebruikt om platform onafhankelijke programma's te ontwikkelen en voor lichte toepassingen voor op mobiele telefoons of servlets op een de webserver.

java koffie

Java is een veelzijdige programmeertaal die veel toegepast wordt in webapplicaties, vanwege de strakke syntaxis en de mogelijkheid "applets" in webpagina's in te bouwen. Bezoekers van websites met java applets kunnen met een Java Plug-In, veelal meegeleverd bij de browser, deze stukjes software in een website gebruiken.

Archytas heeft Java bijvoorbeeld toegepast in haar Coffee on Demand systeem waarmee een gebruiker een kopje koffie kan bestellen vanaf zijn website. Ook is een 'threaded' java spel ontwikkeld dat veel overeenkomst heeft met het klassieke spel Digger.

Contact
E: info @archytas.nl

Laan van Wateringse Veld 711
2548 BN Den Haag

06 14157509
Tip
Webhosting Archytas biedt ook webhosting aan vanaf
€3,75 p.m.
Wist u dat?
Web 2.0 Archytas ontwikkelt speciaal voor het beheer van uw website op maat gemaakte CMS systemen die niet onder doen voor desktop applicaties door het gebruik van AJAX technologie.